Vacature Projectmanager

Wij zoeken een
Projectmanager

Voor de afdeling Design & Development zoeken wij een gemotiveerde ervaren Projectmanager die snel analyseert, creatief en pragmatisch is in het oplossen van problemen en daadkrachtig en resultaatgericht is in de uitvoering. Ben jij deze Projectmanager? lees dan verder en reageer.

 

Omschrijving:
Als ervaren Projectmanager ben jij in staat om projecten tot een goed einde te brengen en daarbij rekening te houden met kwaliteit, het budget en een planning. Als Projectmanager beschik je over een doelgerichte instelling en heb je een overtuigende manier van communiceren waardoor jij je team kunt overtuigen en mee kunt krijgen.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit:

  • Jij geeft vanuit de afdeling Development & Design leiding aan diverse ontwikkelprojecten waarbij je vanaf offertestadium een inbreng hebt op het gebied van technische inhoud, plan van aanpak en system requirement documents.
  • Jij leidt reviews, brengt risico’s en mogelijkheden in beeld, verzorgt, in- en externe communicatie en afstemming en bent verantwoordelijk voor een adequate afwikkeling van projecten in zowel tijd, prestatie als geld;
  • Jij bent het aanspreekpunt voor en naar de klant en draagt daarbij zorg voor een juiste contractuele en stipte afwerking van projecten binnen Nedinsco BV;
  • Jij rapporteert als Projectmanager direct aan de Algemeen Directeur;
  • Jij geeft samen met je collega Projectmanager leiding aan de afdeling Design & Development bestaande uit 9 engineers van verschillende disciplines.

 

Profiel:
Je hebt al een aantal jaren succesvol in eenzelfde functie gewerkt bij een vergelijkbaar bedrijf.

Buiten dat jij beschikt over deze ervaring en een HBO diploma in een technische richting, zijn persoonlijkheid en leidinggevende capaciteiten in deze functie doorslaggevend. Jij bent in staat om een klantvraag te vertalen naar doelstellingen voor de interne organisatie en kunt deze monitoren en de voortgang bewaken. Door de vele internationale klanten is het van belang dat jij de Engelse taal beheerst in woord en geschrift.

 

Wij bieden:
Uitstekende arbeidsvoorwaarden en uitdagende werkzaamheden binnen een platte organisatie die volop in ontwikkeling is.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer Christ Gruijters, tel. 077-3558752. Wilt u reageren op deze functie? Stuur of e-mail dan een korte motivatie en uw CV aan de afdeling Human Resources van Nedinsco hr@nedinsco.nl of Nedinsco B.V., Afdeling HR, Jan van Riebeeckweg 5, 5928 LG Venlo.