Sponsor Venloop. Hoogwaardige optomechanische systemen en camera’s.

Venloop

Nedinsco loopt graag voorop als het gaat om het ontwikkelen van hoogwaardige optomechanische systemen en camera’s. Zowel het ontwikkelen van optische, mechanische, electro en software systemen gebeurt in eigen huis. Net zoals het produceren van de benodigde onderdelen, de oppervlaktebehandeling hiervan én het specialistisch cleanroom assembleren.

De kennis en kunde van al deze disciplines onder één dak is -wereldwijd- uniek.

Een uniek evenement waarbij Nedinsco ook aan bijna alle disciplines deelneemt is de Venloop. De Venloop is een hardloopevenement dat jaarlijks in maart wordt georganiseerd in Venlo. Dit jaar vindt de Venloop plaats op 30 en 31 maart. Het parcours loopt door de straten van groot Venlo. De laatste meters lopen over de sfeervolle Parade met de finish voor het Limburgs Museum.

De Venloop biedt naast de  halve marathon tevens een parcours van 10 km, 5 km en diverse wandeltochten. Daarnaast wil de Venloop ook de jeugd aan het sporten krijgen en in dat kader worden er diverse lopen voor de jeugd in verschillende leeftijdscategorieën georganiseerd. De Venloop staat voor genieten en staat bekend om de gezellige sfeer. Dit maakt het tot een bijzonder sportief evenement.

Nedinsco is sponsor van de Venloop. Namens Nedinsco lopen er dit jaar 50 medewerkers en naasten mee. Mooi verdeeld over verschillende disciplines. Gezamenlijk starten en eindigen we als team bij de Brouwersplaats.

We wensen alle deelnemers veel succes tijdens dit mooie evenement. Voor meer informatie over de Venloop zie  www.venloop.nl