Senior Project Manager D&D

Kom werken bij ons!

Nedinsco BV in Venlo zoekt een gemotiveerde Projectmanager die snel analyseert, creatief en pragmatisch is in het oplossen van problemen en daadkrachtig en resultaatgericht is in de uitvoering. Ben jij deze Projectmanager?

Wij zijn op zoek naar een (Senior) Project Manager…

Nedinsco BV in Venlo is op zoek naar een ervaren Projectmanager die in staat is om projecten tot een goed einde te brengen en daarbij rekening houdt met kwaliteit, het budget en een planning. Als Projectmanager beschik je over een doelgerichte instelling en heb je een overtuigende manier van communiceren Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Jij geeft vanuit de afdeling Development & Design leiding aan diverse ontwikkelprojecten waarbij je vanaf offertestadium een inbreng hebt op het gebied van technische inhoud, plan van aanpak en system requirement documents.
  • Jij leidt reviews, brengt risico’s en mogelijkheden in beeld, verzorgt in- en externe communicatie en afstemming en bent verantwoordelijk voor een adequate afwikkeling van projecten in zowel tijd, prestatie als geld;
  • Jij bent het aanspreekpunt voor en naar de klant en draagt daarbij zorg voor een juiste stipte afwerking van projecten binnen Nedinsco BV;
  • Jij rapporteert als Projectmanager direct aan de Manager D&D en maakt deel uit van een team van engineers met verschillende aandachtsgebieden;

Dit ga je doen en breng je mee

Je stuurt multidisciplinaire projectteams aan en bent verantwoordelijk voor de projectbegrotingen en -planningen. Jij communiceert met alle betrokken partijen intern en extern. Jij bent in staat om een klantvraag te vertalen naar projecten voor de interne organisatie en kunt deze monitoren en de voortgang bewaken.

Voor de functie van  Projectmanager zoeken wij iemand die al een aantal jaren (5-10) ervaring heeft in een vergelijkbare functie en bedrijfsomvang. Je hebt een HBO/WO nivo in een technische richting (Natuurkunde/Werktuigbouwkunde). Bekend met projectmanagement systemen.

Als persoon ben je te typeren als resultaatgericht, je durft besluiten te nemen, goede communicatie skills, naast project ben je ook proces gericht en breng je continue verbeteringen aan. Door de vele internationale klanten is het van belang dat jij de Engelse taal beheerst in woord en geschrift. Al met al een stevige sparringpartner die onze projecten succesvol ten einde brengt voor alle betrokken partijen

Dit zijn wij

Nedinsco BV in Venlo ontwikkelt en produceert sinds 1921 hoogwaardige instrumenten, apparaten en systemen. Ze zijn trots op het feit dat zij zowel mechanisch, optisch en elektronisch topkwaliteit kunnen leveren. Nedinsco BV neemt zelfstandig en als partner deel aan het ontwerpen en produceren van uiterst hoogwaardige camera- en zichtsystemen, plaatsbepalingsapparatuur en subsystemen voor gerenommeerde fabrikanten in de hightechindustrie. Nedinsco BV zit in een dynamisch en uitdagend transformatieproces. Op dit moment werken ruim 115 medewerkers bij Nedinsco BV te Venlo. Nedinsco BV biedt een innovatieve, op groei gerichte werkomgeving binnen een organisatie met een breed assortiment aan technische mogelijkheden.

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur die heerst binnen Nedinsco BV is te omschrijven als kwaliteit gedreven, het nemen van initiatief, het dragen van verantwoordelijkheid en het creëren van een optimale samenwerking tussen collega’s, klanten en leveranciers. Een mix van medewerkers uit de regio is wat zorgt voor een samenhorigheidsgevoel zoals je die niet op veel plekken zult ervaren.

    Direct solliciteren

    * Verplicht