High Tech NL bezoekt Nedinsco

Samenwerken en innoveren staan aan de basis van ieder succes. Het is belangrijk om je als high tech bedrijf te blijven ontwikkelen. Vandaar dat Nedinsco  voortdurende innovatie én samenwerking tussen en met high tech bedrijven en kennisinstellingen ontzettend belangrijk vindt. In High Tech NL zijn circa 195 organisaties verenigd; van kleine tot grote bedrijven en kennisinstellingen. Om het netwerk te versterken werkt High Tech NL in Nederland en daarbuiten nauw samen met ruim 40 andere netwerken, ontwikkelingsmaatschappijen, belangenorganisaties en clusters.

Rondleiding Nedinsco

Wij zijn dan ook zeer verheugd dat de leden van High Tech NL 20 juni te gast zijn bij Nedinsco. Zo kunnen wij ze kennis laten maken met onze high tech mogelijkheden op het gebied van optische, mechanische en elektronische markten. Nedinsco levert voor een keur aan internationale veeleisende afnemers ‘high performance’ optomechatronische oplossingen in verschillende sectoren. Wij streven ernaar om altijd voorop te lopen op technologisch gebied. Zowel op het gebied van ontwerp, productie, oppervlakte-behandeling, cleanroom-assemblage, testing, kwaliteitsbewaking tot en met onderhoud en levenslange service voeren wij dit onder één dak uit.

Het programma:

15.00 – 15.15 uur | Inloop & ontvangst
15.15 – 15.30 uur | Presentatie Nedinsco
15.30 – 16.15 uur | Rondleiding
16.15 – 17.00 uur | Algemene Ledenvergadering High Tech NL
17.00 – 18.30 uur | Netwerkborrel

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden die Nedinsco te bieden heeft voor optische, mechanische en elektronische markten? Of heeft u een uitdagende technologisch vraagstuk? Neem gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder: https://nedinsco.com/contact/