Een duurzame toekomst

Nedinsco levert ‘high performance’ optomechatronische oplossingen voor verschillende sectoren.

Dit doen we met state-of-the-art apparatuur voor alle processen. Alle bewerkingen worden uitgevoerd op machines die de kleinst mogelijke toleranties kunnen waarborgen. Zowel voor mechanische bewerkingen als voor oppervlaktebehandelingen. Dient zich een innovatie aan, dan wordt deze bij Nedinsco onmiddellijk geïmplementeerd. In combinatie met onze hoogopgeleide medewerkers leidt ons materieel tot de productkwaliteit die u van Nedinsco mag verwachten.

Maar u mag meer van ons verwachten

Nedinsco is ook gefocust op het milieubewust produceren. We streven ernaar om in onze processen energie te besparen, afval te verminderen en restmaterialen te recyclen. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden, wordt er bij werkprocessen op gelet dat er nergens onnodig, direct of indirect, voor het milieu schadelijke handelingen worden verricht. Zo willen wij een milieubewuste werkomgeving creëren en voeren we waar mogelijk verbeteringen door.

Nieuwe duurzame wasunit, RO-unit en electrische ketel

Ook in 2019 heeft Nedinsco weer enkele milieubewuste wijzigingen doorgevoerd. Zo hebben we een op maat gemaakte wasunit aangeschaft. Deze wasunit is voorzien van een hogedruk reiniger en een opslagtank van 3000 liter.

Daarnaast is er een nieuwe RO-unit aangeschaft voor aanmaak Demiwater Galvano en Productie. Hierdoor hoeft het water niet gereinigd te worden en worden er dus aanzienlijk minder chemicaliën verbruikt. Daarnaast is deze RO-unit veel energiezuiniger dan zijn voorganger.

  • Oud
  • Nieuw

Als laatste zijn er nieuwe electrische ketels voor de verwarming van de Lakkerij aangeschaft. Met deze nieuwe electrische ketels gaan we in de toekomst ook de baden in de Galvano verwarmen. De nieuwe electrische ketels verbruiken géén gas en zo reduceren we onze CO2 uitstoot.

Door deze ontwikkelingen en het continu bezig zijn met milieubewust handelen, garanderen we continue verbeteringen t.o.v. onze hightech producten én het milieubewust produceren.

Voor meer informatie over onze productiemogelijkheden zie: https://nedinsco.com/over-ons/