Bezoek ons op de AUSA Washington DC

14 tot 16 October 2019 is Nedinsco aanwezig op de AUSA in Washington DC. U kunt ons vinden op stand 4306. De AUSA is de grootste landmacht beurs in Noord-Amerika.

Veiligheid voor degene die ons beschermen

Nedinsco heeft een breed scala aan hoogwaardige producten voor de defensiemarkt die gebruikt worden in land-en marinesystemen. Binnen de defensie wereld wordt Nedinsco beschouwd als één van de leiders in de levering van kwalitatief hoogstaande, state-of-the-art systemen met militaire certificering. Onze systemen zijn ontworpen om de verwachtingen en de strenge eisen van de klanten te overtreffen.

Op de AUSA presenteren we met trots de volgende systemen:

OTUS – Vision at all conditions | Voor meer informatie en de film: https://nedinsco-otus.com/

Back up Sight – Brings safety to your crew | Voor meer informatie en de film:
https://nedinsco-back-up-sight.com/

Boresight – The most accurate alignment in the world | Voor meer informatie: https://nedinsco-boresight.com

Over Nedinsco

Nedinsco werd opgericht in 1921 door Carl Zeiss Jena, dat toen al meer dan een eeuw wereldleider was in precisie optiek. We zijn er trots op dat het merk Nedinsco -net als Zeiss- staat voor precisie, kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Wilt u meer weten over onze -optische, mechanische en elektrische-capaciteiten?

Nedinsco werkt al decennia voor vele defensie cliënten zoals Kongsberg, Hensholdt, Saab en vele anderen. Bent u ook op zoek naar een technologisch hoogwaardige partner die echt het verschil voor u kan maken? Bezoek ons dan op de AUSA of contacteer ons hier: https://nedinsco.com/en/contact/